Tuinarchitectuur, tuinaanleg, tuinonderhoud & tuinontwerp

Creatie buitenruimte naar uw wensen

Uw buitenruimte creëren naar uw wensen, dat is het doel van Cool Garden Design. Is dit nu rust, sfeer, of een idyllisch tafereel… Wij bouwen uw concept uit tot een unieke oase van groen. Om aldus tot een succesvol resultaat te komen, starten wij vanuit uw wensen.

Een concept wordt opgebouwd met als basis een krachtig ontwerp met sterk lijnenspel en wintergroene structuren. Groei, bloei, kleur en geur vormen tot slot een harmonisch totaalconcept. Esthetiek wordt niet ontworpen, maar is een gevolg van een intelligent ontwerp waarbij rekening is gehouden met alle parameters.

Vorming van een vierde dimensie

Een ruimte of een woning wordt opgebouwd uit 3 verhoudingen, de lengte, de breedte en de hoogte. Cool Garden Design richt zijn pijlers echter op de buitenruimte, wat een vierde dimensie oplevert. Een vierde dimensie die gevormd wordt door prikkeling van de zintuigen: zicht, geur, kleur, tastzin, smaak.

Drie pijlers

Bij het ontwerpen van de buitenruimte houden we rekening met volgende drie pijlers:

  • Stijl van de woning
  • De omgeving
  • De functionaliteit

Deze 3 pijlers zijn sterk bepalende parameters die het ontwerp al in een zeker kader kunnen plaatsen.

De seizoenen zorgen voor een continue verandering van de tuin, waarbij iedere tuin in elke maand van het jaar een streling voor het oog moet zijn!

SitemapPrivacy
Website door 2design Website door 2design